شمال تهران
021-22864752
مرکز تهران
021-88534502
غرب تهران
021-44430492
جنوب تهران
09192904912
مدیریت و تلگرام
09127991038
باربری منطقه 1 شعبه امام زاده قاسم
تعرفه مناسب، ارسال به موقع ماشین ، اعزام نیروی ماهر، ارسال بهترین لوازم بسته بندی، دقت و سرعت در انجام کار از ویژگی های بارز باربری تندیس است. ما تا رسیدن به آسایش همراه شما خواهیم بود.
باربری و اتوبار کیان بار با بیش از ده سال سابقه کار در عرصه حمل و نقل درون شهری و برون شهری مفتخر است که در خدمت همشهریان ساکن منطقه امام زاده قاسم تهران است.
باربری تهران کیان بار توانسته با سالها تجربه کاری در زمینه حمل و نقل و کسب تجربه در زمینه شناسایی نیاز های مردم توانسته بهترین ها را به ارمغان بیاورد وبا ارائه بهترین سرویس های حمل و نقل و اتوبار تهران آسودگی را برای یک حمل ونقل بدون دغدغه تضمین نموده و خاطرات شیرینی را به یادگار بگذارد.
همان طور که می دانید و اطلاع دارید محدودیت های ترافیکی شدیدی توسط راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بنام طرح زوج و فرد و طرح ترافیک در کلان شهر تهران اعمال می شود. وسایل نقلیه که مجاز به حرکت در روز های عادی هستند در تهران بزرگ عبارتند از کامیون,وانت پیکان, وانت نیسان می باشد. هزینه جابه جایی وسایل و بار کامیون در تهران بصورت سرویسی و یا ساعاتی و یا هر دو محاسبه می شود که بصورت توافقی می باشد.
1- ارائه ی بسته های مخصوص حمل رختخواب - کارتن حمل لباس – کارتن های حجیم و محکم جهت بسته بندی وسایل و بسته های مخصوص کم کردن حجم لباس
2- ارائه ی خدمات حرفه ای بسته بندی به سبک کشورهای اروپایی با استرج رپ - بابل رپ و کارتن های حجیم و محکم بصورت 100% تضمینی
3- بیمه ی کالا
4- ارائه ی سرویس های مناسب جهت اسباب کشی ادارات ، اثاث کشی منازل و جابجایی کالا بصورت تجاری
5- ارائه ی مشاوره جهت انتخاب مناسبترین سرویس
6- جابجایی کالا بصورت صادراتی ، وارداتی و ترانزیت کالا
7- ارائه ی کادری حرفه ای از کارگران خانم و آقا جهت خدمات بسته بندی و جابجایی بار
1. باربری و اتوبار کیان بار با داشتن بزرگترین ناوگان ملکی ارائه سریعترین و پر کیفیت ترین خدمات حمل و نقل و باربری را برای شما تضمین می کند
2. باربری کیان بار به عنوان یک مجموعه فول سرویس ، تمامی خدمات مورد نیاز شما برای یک اسباب کشب آسان و راحت را یکجا فراهم آورده است
3. خدمات بسته بندی باربری کیان بار ارمغان دیگری از خدمات حرفه ای و روز آمد یک اتوبار حرفه ای است که ارائه می کند.
4.ارائه خدمات به صورت شبانه روزی و بدون تعطیلی به شما امکان مدیریت زمان ، توام با آرامش را خواهد داد
امامزاده قاسم، امامزاده و نیز منطقهای است در شمال تجریش که در دامنه رشته کوه البرز و در ارتفاع ۱۷۰۰ متری قرار دارد.
امامزاده قاسم در شهر تهران و در شمال منطقه شمیران و در روستای قدیمی «دژ علیا» واقع است. بنای اصلی امامزاده برجی هشت ضلعی است که هر ضلع آن از داخل ۲/۲۵ متر عرض دارد و از آجر ساخته شدهاست.و این بقعه امروزه دارای صحن، ایوان، رواق و گنبد کاشیکاری است. اصل بنای بقعه را از قرن هفتم هجری دانستهاند. در زمان شاه تهماسب صفوی صندوقی با تاریخ ۹۶۳۳ هـ. ق بر روی مرقد نهاده شد.
ساختمان اصلی بقعه در زمان فتحعلی شاه قاجار توسعه یافت و ایوان بزرگ فعلی در طرف قبله بنا شد. بیرون بقعه و در گوشه جنوب غربی بنای قدیم، هنوز طاق نماها و رومیهای عهد صفویه مشهود است. گنبد بیرونی بنا پیازی شکل است و ساقه آن با پوششی از کاشی خشتی با نقوش هندسی و خطوط کوفی بنایی تزیین شدهاست. صندوق امامزاده در سال ۹۶۳ هـ. ق در سی و سومین سال پادشاهی شاه تهماسب صفوی روی مرقد نصب شد.
گورستان امامزاده قاسم در زمینهای پیرامون بنا به شکل پلکانی قرار گرفته و مقابر خانوادگی خانوادههای قدیمی و سرشناس تهران را در خود جای دادهاست.
بنا به قول دیگر در کتاب مقتل آقا ملا دربندی، سر قاسم فرزند امام حسن مجتبی تنها سری بود که وارد ایران شد و به ری آورده شد. پیرزنی که صاحب این خانه (بارگاه فعلی امامزاده قاسم) است این سر را در ازای کیسه زر برای یک شب به امانت گرفته و آن را در گوشهای از این خانه دفن کرد و خود در گوشهای پنهان شد. مأمورین آمدند و او را یافته و کشتند، اما سر را نیافتند. تا زمانی که امامزاده قاسم، یعنی قاسم بن الحسن بن زید بن الحسن، نوه برادر قاسم معروف کربلا به زیارت سر عموی خویش آمده و در این مکان که تحت تعقیب بود، کشته میشود. اکنون در این مکان بزرگ هم سر قاسم وجود دارد و هم امامزاده قاسم.
نقل قولهای فراوانی وجود دارد که غالبا عامیانه و فاقد سندیت است، مثلا برخی میگویند این امامزاده همان قاسم بن الحسن معروف است که در جریان کربلا به شهادت میرسند و سر ایشان را برای عبرت مردم به اطراف شهر ری میفرستند، و بعد داستان افسانهای و اهانت بار چوگان بازی با این سر و واسطه شدن یک زن شمیرانی برای بازپس گیری سر و بالأخره دفن سر در محل فعلی توسط یکی از فرزندان عمار یاسر که ساکن رودبار قصران بودهاست.
طبق معتبرترین نظرات این امامزاده، جناب قاسم بن حسن بن زید بن حسن مجتبی علیه السلام میباشد که دختر او به نام خدیجه به همسری حضرت عبدالعظیم حسنی در میآید این امامزاده که مثل بسیاری دیگر از سادات و علویان تحت تعقیب مأموران بنی امیه و بنی عباس قرار داشتهاست، به سمت کوههای البرز که مأمن مناسبی بود عزیمت میکنند و پس از وفات یا شهادت، در منطقه بالادژ (که بعدها به نام ایشان، امامزداه قاسم نامیده شد) مدفون میشوند.